Καστελορίζου 17 - ΤΚ: 55134
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Δευ-Παρ / Σαβ
08:00 - 16:00 / 08:00 - 14:00
(+30) 2310.863.488
info@eltekpoulios.gr
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις
Ηλεκτρομηχανολογικα Έργα
Υπηρεσίες Συντήρησης

Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στα έργα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη

Έργα ενέργειας

Έργα υποδομής πληροφορικής

Συντήρηση εγκαταστάσεων

Η Φιλοσοφια μας

Η ομαδα μας

Τα εργα μας

Η Φιλοσοφια μας

Είναι το να παραδίδουμε τις καλύτερες επιλογές και λύσεις στα έργα σας. Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης των ικανοτήτων των ανθρώπων μας και του τρόπου δουλειάς μας, επομένως ενσαρκώνουμε κάθε νέα τεχνολογία του τομέα μας, αυτά αποτελούν και τα μικρά μυστικά της ανάπτυξής της εταιρείας μας.

Η ομαδα μας

Αποτελείται από επαγγελματίες Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με εξαιρετικά προφίλ τόσο ακαδημαϊκά όσο και με ενεργή συμμετοχή σε έργα καθένα με διαφορετικές ανάγκες. Τα άτομά μας αποτελούν τις ρίζες της ανάπτυξής μας χάρη στις πολλαπλές ειδικότητές και στην τεχνογνωσία που κάνουν τη ματιά μας στα έργα σας πιο ευέλικτη και πολυποίκιλη.

Τα εργα μας

Φέρουμε εις πέρας έργα και δημόσια και ιδιωτικά καθώς επίσης και έργα που δεν ανήκουν στις κατεξοχήν κατασκευαστικές δραστηριότητες αλλά απαιτούν τις μοναδικές ειδικότητες, την ιδιαίτερη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας.

Έχουμε μία ιστορία για να ανακαλύψετε..

Όλα ξεκίνησαν το 1991 στη Θεσσαλονίκη όταν ο κύριος Α. Πούλιος ίδρυσε την εταιρεία Α. Πούλιος. Ο τότε ρόλος της εταιρείας ήταν η κατασκευή κυρίως ηλεκτρομηχανολογικής φύσης.
Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό πελατολόγιο